Social Media & content manager Amsterdam

Apply now

WeAreBrain is een full service digital en IT advies- en implementatiebedrijf, met een groeiend klantenbestand in de Verenigde Staten, Europa en Afrika. We stellen onze klanten in staat om succesvolle strategieën en end-to-end-oplossingen voor hun digitale transformatie te creëren en uit te voeren: van klantgerichte ontwerpen en marketingdiensten tot software-engineering en intelligente bedrijfsautomatisering. Wij zijn leiders in Product Design, E-commerce, SaaS (software as a service), marktgerichte oplossingen en op het gebied van AI en Data Science.

About Wearebrain

De Social Media & content manager is zeer gemotiveerd, creatief, en met ervaring en passie voor huidige en toekomstige klanten.
De Social Media & content manager gaat samenwerken vanaf de strategische planning, de creatieve uitvoering en de dagelijkse administratie en rapportage van de social media activiteiten voor èèn van onze klanten in de DIY industrie. Uiteindelijk is hij/ zij in staat om te handelen als het gezicht van het bedrijf.

Verantwoordelijkheden

Kwalificaties

De ideale kandidaat heeft ervaring met social media marketing. En beheerst ter aanvulling de volgende kwalificaties:

Wij bieden

Olena

Head of HR

p/whatsapp: +380500737137

@: olena.fedorchenko@wearebrain.com

Apply for this job

*Required
{{ formErrors['first_name'][0] }}
{{ formErrors['last_name'][0] }}
{{ formErrors['email'][0] }}
{{ formErrors['phone'][0] }}
{{ formErrors['application_cv'][0] }} {{ formInputs.application_cv }}

We want to know more about you!

{{ formErrors['recaptcha'][0] }}
{{ formErrors['terms'][0] }}
Please check that all fields are filled correctly. Thank you for your submission! We will back to you soon. Please wait ...